OM OS

Velkommen til Sportsbyens Træningscenter, hele Holbæks nye træningscenter. Hos os er alle velkomne. Både yngre og ældre, motionister og elite.

Vi er et center med fokus på kvalitet i både udstyr og omgivelser. Her møder du altid et smilende og imødekommende personale, som tager godt imod dig, og vores instruktører er naturligvis uddannede og erfarne, så de altid kan give dig den bedst mulige hjælp.

Vi tror på, at for at opnå de bedste resultater, skal træningen foregå i en god og afslappet atmosfære, hvor der både er plads til at gå fokuseret efter målet, og til at glæde sig når det er nået.

Skal vi også hjælpe dig med at komme i mål med din træning?
Hvad enten dit mål er en sundere krop og en bedre livskvalitet eller konkrete præstationer, så er du meget velkommen til at kigge forbi.

TEAMET

RONNIE STOKHOLM

Ronnie har trænet fitness i mere end 25 år, de seneste år især med fokus på løbetræning. Hvis du synes, du kan genkende ham, er det nok, fordi han har arbejdet 12 år som fuldtidsinstruktør i Holbæk og har gennemført mere end 10.000 individuelle programlægninger.

  • Fitness instruktør

  • Ernæringskonsulent

  • Idrætsskadeterapeut

  • Massør

  • Personlig træner

KRISTIAN ELLIS LARSEN

Kristian er ligeledes et kendt ansigt indenfor træningsmiljøet.

Selv har han trænet i knap 10 år, og har tidligere arbejdet som centerleder. Han er desuden certificeret personlig træner.

  • Fitness instruktør

  • Certificeret personlig træner

  • Outdoor holdtræning

  • Kostvejleder

  • Senior træning, hold- og fitnesstræning

TRÆNING FOR ALLE

Vi er et center, hvor der er plads til alle - hvad enten du dyrker elitesport på højt niveau eller er motionist, der ønsker en stærkere og sundere krop. Hos os er resultaterne i højsædet, men også den gode og hyggelige stemning. Der er derfor altid god kaffe i vores lækre lounge område.

FOKUS PÅ KVALITET

I Sportsbyens Træningscenter har vi udelukkende træningsudstyr af højeste kvalitet. Vores dygtige instruktører har både uddannelsen og erfaringen til at få dig i mål med dine træningsdrømme, og hjælper dig gerne med at udarbejde et individuelt træningsprogram, der præcis passer til dig.

SAMARBEJDE OM SUNDHED

Har du behov for genoptræning efter skade og sygdom, så hjælper vi dig gerne med at sammensætte det korrekte træningsprogram. For at få dig hurtigst muligt i gang igen, har vi bl.a. et tæt samarbejde med både Sundhedscentret og førende fysioterapeuter og osteopater i Holbæk.

TRÆNING FOR ALLE - PÅ ALLE NIVEAUER