SAMARBEJDS
PARTNERE

Cleverchange

RUNE JENSEN

PERSONLIG TRÆNING - KOSTVEJLEDNING - COACHING


Mangler du motivation til din træning?

Har du problemer med at sammenlægge kosten?

Har du brug for sparring til at nå i mål med dine ambitioner og drømme?


Få vejledning og råd, mens du er i gang, sammen optimerer vi og får det bedste udbytte af din træning. Sammen skræddersyer vi en plan, der ikke går på kompromis angående kost og sundhed.

Sammen finder vi ud af hvad der skal til, for at vi kan komme i mål med dine ambitioner og drømme.


Helle K. Toft

SUNDHEDSCOACH - KOSTVEJLEDNING


Til dig der vil igang med din sundere livsstil her og nu, tilbyder jeg guldpakken og luksuspakken. Guldpakken er til dig, som ønsker telefonisk coaching og slutteligt luksuspakken, som inkluderer fysisk møde i min konsultation i Holbæk. Du får 90 minutters kostsamtale/coaching i telefonen eller ved fysisk møde i min konsultation. Kostplanen udarbejdes i konsultationstiden, og tager udgangspunkt i din hverdag, så den er nem at følge.

Min Osteopat

FYSIOTERAPI & OSTEOPATI


Min Osteopat” danner ramme om en af Danmarks mest alsidige klinikker. Vores mål er at skabe klinikker hvor folk kan føle sig trygge i professionelle og hyggelige rammer. Min Osteopat er et fagligt stærkt team, som brænder for at hjælpe folk med at lindre deres fysiske gener – og vi vil også gerne hjælpe dig.

HAAR Salon

Mai Nymand - Frisør


Drømmen om HAAR salon endelig blevet til virkelighed.


Det muligt at bestille tid her på HAAR’s Facebook side eller på 26287947

Fodklinikken i Sportsbyen

Pia Pedersen - Fodplejer


Jeg arbejder målrettet på at give dig den bedste behandling, der giver dig de resultater, du efterspørger og - at du føler dig tryg ifm. behandlingen af dine fødder. Det er vigtigt for mig, at mine kunder efter endt behandling har en positiv oplevelse med sig, et flot resultat og et ønske om at komme igen.

BeautyCare by A

Amanda - negle & vippe tekniker


BeautyCare by A er en skønhedsklinik, hvor der udføres Lash Lift (vippebuk), Brow Lamination (brynhårsløft), farve+ret af bryn og vipper, små voksbehandlinger, gelé negle samt CND Shellac på hænder og fødder.

Klinikken er beliggende i Sportsbyens Helsestudie, som er et erhvervshus lige til venstre for Holbæk Sportsby.